lizzylizard 2009.11.15. 22:13

Why Not zenekar

A Szilvuplé Varietében adott koncertjük után azt gondolom, hogy a zenekar egész profin teljesítette ars poeticáját:

"WHY NOT - Miért ne? Miért ne lehetne jól ismert slágereket ismeretlenné tenni úgy, hogy a hallgató csak az utolsó akkordoknál jöjjön rá, hogy “jé én ezt ismerem, sőt szeretem”. Miért ne lehetne a nyolcvanas évek hangzásából kellemes bossa-novát kreálni, miközben Kylie Minouge legnagyob diszkóslágeréből drum'n bass lesz. Miért ne lehetne a nosztalgia bulik nagy kedvenceibe - teljesen más megközelítéssel - új életet lehelni. A Why Not nevű zenekar ezt teszi."

A dalok átformálásában fontos szerepet kap a konga, amely izgalmasan ritmizálja át a felismerhetetlenségig az egyébként kiszámítható lüktetésű '80-as '90-es évek-beli diszkóslágereket, és Molnár Emese énekesnő karizmatikus előadásmódja, melyet hallgatva jobban felfigyelhetünk egy banálisnak hitt sláger mélyebb mondanivalójára is. Budapesten kívül országszerte játszik a zenekar, ezért viszonylag nehéz elcsípni egy-egy élő fellépést, de ha valaki szívesen kerítene rá alkalmat, itt találhatóak a friss koncertinfók:

http://www.myspace.com/whynotmusicgroup

A bejegyzés trackback címe:

https://legisleguan.blog.hu/api/trackback/id/tr451527639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása